Atelier Nim de Dei - Portretschilderkunst & meer...

Atelier Nim de Dei
Bûtenskar 2 | 8723 LZ Koudum
0514-521392
info@nimdedei.nl


Leuk dat je een kijkje komt nemen op nimdedei.nl.
Hier kan ik mijn werk laten zien en mijn passie delen met jou!

WERKEN IN OPDRACHT
Portretten
Het is mijn doel om ‘de ziel te vangen’ op papier of op doek. Het is voor mij een uitdaging om het portret te laten spreken. Als het lukt, geeft het me veel voldoening.
Wil je een portret laten maken van je dierbare of (huis)dier? Of heb je een ander onderwerp wat je graag wilt laten tekenen of schilderen? Ik maak het graag voor je!

Handletter-creaties
Handletteren is een speelse combinatie maken van teksten, cijfers en illustraties. Het werken met letters is, voor mij als grafisch vormgever, een cadeautje. Ik maak regelmatig handgemaakte unieke handlettercreaties in opdracht. Leuk om cadeau te geven bij bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk, geboorte, afscheid of jubileum. Kijk in de portfolio om een indruk te krijgen van mijn werk.

Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan via het contactformulier of mail naar info@nimdedei.nl

WORKSHOPS
Ook voor een leuke creatieve workshop kun je terecht bij Atelier 'Nim de Dei'. Kijk onder het kopje workshops voor de mogelijkheden. 

Corona virus

Om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan, is het op dit moment helaas niet mogelijk om een workshop te komen volgen. Ik hoop je na deze crisis, weer in goede gezondheid te kunnen ontvangen in mijn atelier. Blijf gezond lieve mensen en pas goed op elkaar.

Groet, TjitskeNIEUW(S)